Gastronomie a hotelové restaurace
Hotel Gran Meliá Sancti Petri Cádiz si pro své hosty připravil špičkové gastronomické podniky, jež jsou zasazeny v nádherném prostředí Španělska. Nechte se pohltit mistrovskou technikou přípravy jídla šéfkuchařů Ángela Leóna a Joaquína Lobóna, kombinací kvalitních surovin, prvotřídního masa a čerstvých úlovků z moře.
Alevante by Ángel León
Přijďte ochutnat mistrovské umění šéfkuchaře Ángela Leóna do této restaurace, která se pyšní jedním z nejprestižnějších ocenění, michelinskou hvězdou. Čeká na vás dokonale sestavené menu úlovků z moře v kombinaci s čerstvou zeleninou od místních farmářů. Pokud vás však lákají nové gastronomické zážitky, zvolte degustační menu o 15 či 18 chodech a pochutnejte si na specialitách – marinované muréně, pečených ústřicích nebo tataráku z mořského okouna. Samozřejmostí je také vinný lístek sestavený someliérem Juanem Ruizem Henestrosou.
Entrevientos
Objevte perfektní harmonii chutí darů moře nebo různých druhů masa s lokálně vypěstovanými rostlinami v podání šéfkuchaře Joaquína Lobóna v této unikátní restauraci. Můžete se těšit na stolování ve vkusně zařízených prostorech – jak venku, tak uvnitř –, pohodlné posezení i na milý personál.
Duna Beach Club
Na malebné pláži se zlatavým pískem se nachází tento výjimečný klub, z něhož terasy se odkrývá snový výhled na oceán a můžete zde zakusit lahodné pochutiny, osvěžit se alkoholickým i nealkoholickým nápojem či vychlazeným koktejlem.
El Patio
Mezinárodní kuchyně na vás čeká v této důmyslně navržené restauraci, ve které můžete stolovat uvnitř i venku, ve stinném podloubí inspirovaném andaluským stylem.
Don Fernando Lounge & Discovery Centre
Pro lehké občerstvení a na speciální drink neváhejte zavítat do tohoto salónku.
Pool Bar
Lahodné koktejly, čerstvě vymačkané ovocné šťávy i lehké občerstvení se podává v uvolněném baru u bazénu. Prožijte nezapomenutelné chvilky v příjemném stínu pod slunečníkem a vychlazeným drinkem v ruce.