Gastronomie a hotelové restaurace
V hotelu Sarana se řídí motem: Umění je vařit srdcem, ne podle receptu. Zakuste ty nejlepší pokrmy připravené s láskou v moderní restauraci Le Lacaussade nebo se zastavte do baru Lounge, kde vás přivítá široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů, ale také polední menu.
Le Lacaussade Restaurant
Poznejte místní kuchyni v jedinečném menu od šéfkuchaře Joey Atchama a Paolo Boscaro, který byl za své kulinářské umění oceněn michelinskou hvězdou. Inspirací při vytváření menu jim byla okolní příroda a klíčem k jeho dokonalosti jsou čerstvé suroviny od lokálních zemědělců a dokonce i z hotelové zahrádky. Vydejte se poznat dosud nepoznané a okuste kouzlo mistrovského umění, na oběd vyzkoušejte například lahodné kari, rizoto, burger nebo salát a na večeři si naplánujte famózní degustaci. Během stolování si můžete užívat nejen skvělé jídlo, ale také skvostný výhled na vrcholky Salazie.
Otevírací doba: snídaně 07:00–10:00, oběd 12:00–14:00, večeře 18:30–22:00
Lounge Bar
Vychutnejte si osvěžující drinky, koktejly, víno, šampaňské v příjemném prostředí tohoto baru. Pozvěte vaše blízké a užívejte si společné chvilky se sklenkou vynikajícího nápoje, s výběrem vína vám rád pomůže sommeliér. Během happy hour určitě vyzkoušejte rhum arrangé, tradiční rum ochucený ovocem a kořením. V baru se podávají také obědy a je zcela na vás, kde si ho sníte, poobědvejte ve vnitřních prostorách nebo si ho odneste k bazénu.
Otevírací doba: 11:00–23:00, oběd 12:00–15:00, happy hour od 18:30, happy after od 21:00