Gastronomie a hotelové restaurace
Od neformálního stolování až po čtyři chodové večeře. Stolování v hotelu Capella přináší mnoho možností, jak si užít kulinářskou cestu vedoucí od tradičních čínských pokrmů až po středomořské speciality.
Na chuť Středomoří přijdete v restauraci The Knolls. Zajít sem můžete na neformální oběd, na terase si vypít odpolední čaj a povečeřet s výhledem na Jihočínské moře.
Moderní čínská kuchyně se připravuje v restauraci Cassia. Tato restaurace se inspiruje starodávnými trasami s kořením v jižní a západné Číně. Recepty jsou založeny na tradiční regionální kuchyni, kterou doplňuje luxusní kantonský styl vaření.
Připomínkou kubánských barů z let 50. a 60. je Bob's Bar. Relaxujte v příjemných vnitřních prostorách nebo si dopřejte sklenku vína na terase s výhledem na zapadající slunce.